Βασιλεία Πομπιέρη

H Βασιλεία Πομπιέρη είναι Δικηγόρος Αθηνών, διορισμένη στον Άρειο Πάγο και ειδικεύεται στο Εμπορικό – Εταιρικό Δίκαιο, στο Δίκαιο Επενδύσεων και στο δίκαιο Ακινήτων. Απόφοιτη με πλήρη υποτροφία του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών της έκανε την άσκηση της σε νομική υπηρεσία τράπεζας και τα πρώτα χρόνιας της δικηγορίας της ασχολήθηκε ως εξωτερικός συνεργάτης τραπεζών και νομικός σύμβουλος εταιριών. Στο University College London ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο με ειδίκευση στο εταιρικό και τραπεζικό Δίκαιο. Έκανε πρωταθλητισμό στη χειροσφαίριση και υπήρξε για μια δεκαετία βασικό μέλος των εθνικών ομάδων.

Μέσω της δικηγορικής εταιρίας στην οποία υπήρξε συνεργάτης και εταίρος, ασχολήθηκε αποκλειστικά με εταιρίες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στον τομέα της κατασκευής και ενέργειας ενώ διεξήγαγε ως συνήγορος διεθνείς διαιτησίες.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων και Νομικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου. Είναι νομικός σύμβουλος σε εμπορικές επιχειρήσεις και δραστηριοποιείται πολύ έντονα στις επενδύσεις των ακινήτων. Ασχολείται pro bono με υποθέσεις αθλητικού Δικαίου, και συγκεκριμένα με την υποστήριξη ανήλικων αθλητών.

Βασιλεία Σ. Πομπιέρη – Δικηγόρος Αθηνών

Κατερίνα Ολιίνικ

Η Κατερίνα Ολιίνικ είναι δικηγόρος, απόφοιτη Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την απόκτηση του πτυχίου της συνέχισε τις σπουδές της και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα (LLM) με εξειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο του ίδιου πανεπιστημίου. Είναι ενεργό μέλος της Εταιρείας Εργατικού δικαίου και Κοινωνικής Ασφάλισης από το 2015.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έχει έρθει σε επαφή με υποθέσεις όλων των κλάδων του Δικαίου με κύρια ενασχόληση τις υποθέσεις στο τομέα Μεταναστευτικού δικαίου, τις διαδικασίες για την απόκτηση πάσης φύσεως αδειών και του Δίκαιου Ιθαγενείας. Έχει μεγάλη εμπειρία στο αστικό δίκαιο, κυρίως στο δίκαιο των ακινήτων. Αναλαμβάνει έρευνες τίτλων στο Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία και παρέχει συμβουλές στον τομέα των ακινήτων. Παρακολουθεί ενεργά νομικά σεμινάρια και διαλέξεις στους τομείς εξειδίκευσής της.

Γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, ουκρανικά, ρωσικά

Κατερίνα Ολιίνικ – Δικηγόρος Αθηνών

Κατερίνα Τσέλιου

Contract Manager 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα δύο γλώσσες την Γαλλική και Αγγλική.

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε Όμιλο Εταιριών και σε ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα του Real Estate αλλά και στον τομέα της  συμβουλευτικής των δημοσίων, ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων και την παρακολούθηση συγχρηματοδοτούμενων έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μαρίνα Σταυροπούλου

Η Μαρίνα Σταυροπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης και εισήχθη στη Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (LL.M) στο Αστικό Δίκαιο και Νέες Τεχνολογίες του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα. Ασχολείται με τους τομείς του αστικού και δικονομικού δικαίου και της ακίνητης περιουσίας.

Γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

Ανθούλα Αραμπατζή

Η Ανθούλα Αραμπατζή είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης, ενώ αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σοχού. Εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (LL.M) με ειδίκευση στα προσωπικά δεδομένα και στο δίκαιο διαδικτύου. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2017 και ασχολείται κυρίως με τους τομείς του αστικού, εμπορικού, τραπεζικού και διοικητικού δικαίου.